Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Mit navn er Katrine og det er mig der står bag Katrines Smykker af Hestehår. Jeg har lavet smykker af hestehår siden 2013, hvor jeg brændende ønskede mig et smykke selv. På daværende tidspunkt havde jeg dog ikke råd til at få lavet et armbånd af en anden, derfor forsøgte jeg selv. Og det fortsatte jeg simpelthen med.

Det har nu resulteret i, her næsten 10 år senere, at jeg stadig laver en masse smukke smykker af hestehår til en masse dejlige kunder. Jeg ønsker at et armbånd lavet med hår fra ens bedste ven, ikke skal være en kæmpe udgift. Alle skal have lov at have et personligt minde og et hestehårs smykke til en fair pris. Derfor er mine priser altid så alle kan være med. Du kan hos mig få et håndlavet og personligt armbånd af hestehår fra 300 kr.

Selvom priserne er lave, er kvaliteten i top. Jeg har meget erfaring med at lave hestehårs smykker, derfor ved jeg præcis hvad der virker, og hvad der ikke virker, du er altså helt tryg når du vælger mig til at lave et personligt smykke af hestehår til dig.

Jeg glæder mig til at lave et unikt og personligt smykke af hestehår til dig

SMYKKER AF EGET HESTEHÅR

Båndet der eksisterer mellem hest og ejer er noget helt specielt, og det kan hyldes med personlige smykker af hestehår. Mange ejere ønsker at kunne have deres bedste ven med sig rundt, og det er der mulighed for. Dette kan både være når hesten stadig er i live, men især også efter ens elskede hest er sendt til de evige græsmarker. 

For at skabe et smukt minde om ens elskede hest, kan man få lavet et helt unikt smykke af hestehår med hår fra ens yndlingshest. Et hestehårs smykke kan være både halskæder, nøgleringe og armbånd af hestehår, så der er noget til alles smag. At få lavet et smukt smykke af hestehår kræver kun en tot hår fra din yndlingshest, resten af processen er heldigvis meget simpel. 

Hvis du ønsker at vide mere om mig, om processen eller bare se hvilke hestehårs smykker du kan designe, må du endelig kigge rundt på siden, der kan du finde næsten alt. Ellers er du altid velkommen til at kontakte mig personligt over Facebook eller på mail.