Guide til indsamling og afsendelse af hår

Du har ved at bestille dit armbånd, allerede klaret første step af processen! Nu er du kun et lille skridt fra at fuldendt din bestilling; du skal have sendt hår afsted. Du har sikkert læst noget om dette inde på hjemmesiden allerede, men her får du det hele samlet, lige til at gå i gang. 

Anskaf hårene

Hvis hesten hårene kommer fra, er kommet til de evige græsmarker, står du sikkert med en god tot hår derfra. Det kan føles nemmest bare at sende hele totten afsted for at være sikker på, at der er nok. Dette er dog ikke nødvendigt. Tag den mængde hår der er brug for, saml det i en elastik og send det afsted. Hvis der skulle gå noget galt og pakken bliver væk, har du altid mere og har mulighed for at sende noget nyt afsted.

Hvis du derimod står og kigger på din hest, og prøver at finde ud af hvordan du kan nuppe en tot hår fra halen uden nogen ser det, så er der også hjælp at hente her. Når du samler hårene er der to vigtige ting du skal huske; du skal have fat i de lange hår, og det skal ikke kunne ses.
Du starter med at børste halen godt igennem, så den er fri for knuder. Før din hånd ned til bunden af halen og grib fat om en lille tot hår, dette er ofte 10-20 hår, følg disse hår hele vejen op til haleroden og enten klip totten af eller ryk den af som det også kan gøres i manen. Sørg for at de hår du klipper, sidder et sted midt i halen, og altså ikke er nogle af de mest synlige hår i halen.
Denne proces gentager du indtil du har samlet nok hår. Saml herefter hårene i en elastik og så er den klar til at blive sendt afsted.

Hvordan skal det så sendes?

Når du har samlet din tot med hår og har samlet den i en elastik, er det tid til at pakke den ned og få den sendt afsted. Pak gerne hårene løst rullet sammen i en frysepose. Du kan ofte sende som almindeligt brev, men du er også velkommen til at sende det som en pakke. Det skal blot leveres helt til adressen.

Du skal vedlægge én af følgende ting sammen med hårene:

  • Din ordrebekræftelse i udprintet form. Den du har fået på mail.
  • Eller gengive ordrenummer, fulde navn og selve ordren du har lagt. Det vil sige modelnavn, nr på lås og farve, evt nummer på vedhæng/kæde og farve. Husk også størrelse og om hårene skal retur sammen med din bestilling.

Det skal sendes til
Katrine Møller Nielsen
Allégade 78C
5000 Odense C
mail: kontakt@katrinessmykker.dk

Hvis der kræves et telefonnummer, skriv blot dit eget.
Du modtager en mail fra mig når pakken er ankommet hos mig. Hvis du ikke får en mail når pakken burde have været fremme, kontakt mig endelig på kontakt@katrinessmykker.dk, så finder vi en løsning.
Vær opmærksom på, at breve med postnord godt kan være flere uger undervejs.

Hvis du ønsker selv at levere hårene, skriv en mail til kontakt@katrinessmykker.dk eller en besked på facebook for at aftale til for aflevering. Da jeg bor i lejlighed med en ydre port, kræver personlig aflevering at jeg er hjemme, så skriv i forvejen, så finder vi et tidspunkt der passer.

Hvad så nu?

Når din pakke er sendt godt afsted, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at din bestilling er klar. Der går normalt 2-4 uger fra modtagelse af hår, til du sidder derhjemme med din færdige bestilling.

Hvis du ønsker opdateringer om din ordre undervejs, kan du få dette ved at skrive en besked til min Facebookside med dit ordrenummer. Så får du opdateringer på messenger når håret er modtaget, når det er vasket, når det er flettet og næsten er klar til dig. 

Det var alt for nu, jeg glæder mig meget til at lave din bestilling! 😀